Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

A Mórahalmi Egészségfejlesztési Iroda a korlátozó intézkedések alatt - mintegy szükségmegoldásként, hogy az előadások ne maradjanak el teljesen - nem a megszokott formában, hanem online módon lehetőséget biztosít az egészségfejlesztés, egészségmegőrzés terén az ismeretek bővítésére. Erre a következő lehetőséget teszi közzé:

Érdekli például, hogy mitől zsírégető egy mozgásforma? Mi az okostányér? Milyen egyszerű konyhatechnikákkal tudunk egészségesebb ételt készíteni? Hogyan kezelhető a stressz? Az életmóddal, egészséggel kapcsolatos havi előadások (most még) szünetelnek, de nem marad hasznos tanácsok nélkül, aki online követi például a következő sorozatot. Június 17-től szerdánként este 18.30-tól 7 alkalommal a következő témákat érintjük:

  1. Az egészség és ami azt befolyásolja.
  2. Egészséges táplálkozás alapjai.
  3. Szénhidrátok, fehérjék és zsírok.
  4. A mozgás szerepe.
  5. Kikapcsolódás, pihenés.
  6. Stressz és stresszcsökkentés.
  7. Életmódváltás.

Az előadások 45 percesek lesznek kérdezési lehetősséggel.
Telefonon és számítógépen is elérhető ingyenes ZOOM program segítségével kerülnek megtartásra az előadások. A jelentkezők előzetes segítséget kapnak majd a program használatával kapcsolatban. A részvétel ingyenes, bármely településről lehet jelentkezni.

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top