Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Tisztelt Látogatóink!

Honlapunk - mint ahogy a településünk is - a lehetőségek szerint folyamatosan épül, szépül, fejlődik. Átalakulnak köztereink, kerti bútorok, kerékpártárolók, térburkolatok készülnek, hogy otthonosabban, komfortosabban érezhessük magunkat lakókörnyezetünkben. Hasonlóan "működik a településünk honlapja, közösségi oldala is; míg utóbbiba nem sok beleszólásunk van (de a tartalomszolgáltatásban azért jeleskedhetünk) az előbbiben - itt, a települési honlapunkon csak rajtunk múlik, hogy mit és milyen módon teszünk nyilvánosan hozzáférhetővé. A megújult oldal EZEN A HELYEN érhető el.

Megszerettük itt ezt a felületet, az elején kifejezetten kényelmes áttekinthető és kezelhető oldal épült fel. A hírkategóriák, események és az ügyintézést elősegítő nyomtatványok, információk azonban az idők folyamán egyre tekintélyesebbé váltak, az oldal több új funkcióval bővült, új aloldalak kerültek kialakításra, ezáltal annak szerkezete már bonyolulttá vált.

Lehet, hogy ebből Ön, tisztelt Látogatónk nem sokat érzékelt: a hírek időrendben, az eseménynaptár is változik és a tartalmak is frissülnek... ez valóban így van. Így volt. De a háttérben már dolgoztunk azon, hogy amit közzéteszünk, az még könnyebben megtalálható és böngészhető legyen és ne csak a friss információk, hanem a régebbi, archív anyagaink is jól hozzáférhetőek legyenek - ne csak az olvasók számára, hanem a keresőmotorok is jól boldoguljanak velük, jó pozíciót (lehetőleg az elsők között) foglaljunk el a találati listákon. A SEO marketing (Search Engine Optimization - keresőoptimalizálás) nem létszükséglet egy községi honlap tekintetében, de azért a látogató számára nem mindegy, hogy a "szőlő" a "Nagyboldogasszony templom" vagy a "Pusztamérges" kifejezésre mit kap a keresőből, hogy mely oldalakon böngésszen további adatok, információk után. Az internet bugyrai mélyebbek, mint az gondolnánk... és akkor még csak a felszínt kapargattuk meg egy kicsit...

1 szó, mint 100, a költözés, átalakítás mellett döntöttünk: a teljes tartalom (amennyire lehet, a szerkezet megtartása mellett) egy teljesen új felületre költözik. Ennek megfelelően itt már nem frissülnek a tartalmak, nem kerülnek fel új információ, azok már csak AZ ÚJ FELÜLETEN ÉRHETŐK EL. Hamarosan az elérhetőség eleve erre az új oldalra mutat majd, tehát automatikusan oda irányítja a rendszer, ha honlapunkra látogat. (ezzel kívántuk elkerülni, hogy az utolsó pillanatig frissen tartsunk egy kommunikációs csatornát, amelyről tudjuk, hogy úgyis parkolópályára állítjuk).
Kérjük Önt, hogy friss híreinkért kattintson át az új oldalunkra! Ugyanazokat a tartalmakat ott is megtalálja, de november 15. óta ide csak a legszükségesebb információkat töltjük fel, amott viszont naprakészek vagyunk. Reméljük, Önnek is hasznára válik és tetszik az új külcsín és a beltartalom!

Kellemes böngészést, hasznos információkat, tartalmas időtöltést kívánunk oldalunkon!

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top