Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Kedves Művelődési Házba Látogatók!!
Lassan (de biztosan) enyhülnek a korlátozó intézkedések és fokozatosan nyitnak a közösségi terek. A művelődési ház leendő programjaival kapcsolatban egy rövid - kb. 5 perces - kérdőív kitöltésére kérjük Önöket!

A járványügyi korlátozások előtti állapotokat nem mindenben szeretnénk visszaállítani – tekintettel arra, hogy sokszor és sok idő telt el két számottevő (tehát nem csak szűk réteg számára érdekes) rendezvény között. A próbálkozások eredményességét csökkenthette az is, hogy nem volt kellő információnk arról, hogy milyen jellegű programok „jönnek be” leginkább a közönségnek, melyek azok, amelyekre a nagyobb figyelmet kell(ene) fordítani. Az anyagi lehetőségek nyilván nem korlátlanok, de a tapasztalatok szerint a kisebb költségvetésű programokat is hálásan fogadják – ha azok tényleg jók. Ezt a célt szolgálja a kérdőív; segítségünkre lehet abban, hogy a látogatói igényekhez jobban igazodó programokkal álljunk rendelkezésükre. Támogató segítségüket előre is köszönjük!

A kérdőív nyomtatott formában is rendelkezésre áll az intézményben, illetve online is kitölthető!

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top