Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Február 29-én tartotta évi rendes közgyűlését a Pusztamérges Községi Szent Flórián Önkéntes Tűzoltó Egyesület. A fennállásának 90 éves évfordulóját (is) ünneplő egyesület a település legrégebbi civil szervezete. "Nála csak Pusztamérges, mint önálló település a régebbi közösség, ám nem sokkal a község alapítása után a tűzoltóság is létrejött" - mondta köszöntőjében Dr. Papp Sándor polgármester.

A közgyűlésen képviseltették magukat a szakmai szervezetek, tűzoltóságok, a Katasztrófavédelem, a környező települések önkéntes ill. hivatásos tűzoltó szervezetei és a határon túli (kishegyesi) Maronka Károly Önkéntes Tűzoltó Testület, testvér egyesület is. Jelen voltak a tűzoltókat segítők, támogatók, akikre évek óta számíthatnak a lánglovagok.

A közgyűlés előtt Negyela Zoltán plébános úr megáldotta az egyesület zászlaját, hiszen mint annyi más területen, a szakmai hozzáértésen kívül a tűzoltásban is nagyon fontos a hit és elhivatottság. A közgyűlés megtárgyalta a 2019-es esztendőről szóló beszámolót, a költségvetés és támogatások alakulását, valamint köszöntötték a jubiláló 10, 20 és 50 éves szolgálati viszonnyal rendelkező tagokat. A szakmai munkát követően - a hagyományokhoz híven - vacsorával, és zenés mulatsággal köszönték meg a tagok munkáját, a segítők támogatását. A jubileumi év során a közeljövőben több programmal is jelentkezik majd az egyesület.

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top