Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Pusztamérges Községi Önkormányzat ezúton is tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy elkészült Pusztamérges község Településfejlesztési koncepciójának valamint Településrendezési eszközeinek tervezete. Ebben egységes keretek között jelennek meg azok az ajánlások, amelyeket építés, korszerűsítés, átépítés során érdemes figyelembe venni.

A vonatkozó jogszabályi előírásoknak megfelelően a tájékoztató szakasz lefolytatása keretében az elkészült tervezet véleményezésére LAKOSSÁGI FÓRUM keretében lesz lehetőség, amelynek meghirdetett időpontja

2020. március 4. (szerda) 17 óra
helyszín: a Móra Ferenc Művelődési Ház nagyterme

A tervezettel kapcsolatosan észrevételeiket a Lakossági fórumon személyesen, vagy jelen felhívástól számítva, a Lakossági Fórum időpontját követően még 8 napig Dr. Papp Sándor polgármester nevére címezve tehetik meg a Ruzsa Közös Önkormányzati Hivatal Pusztamérges Kirendeltsége, 6785 Pusztamérges, Móra Ferenc tér 2. címre eljuttatva.

A felhívás (lakossági fórumra) teljes szövege, valamint a Településfejlesztési Koncepció és a Településrendezési Eszközök tervezete és terviratai a www.pusztamerges.hu honlapon is elérhetők, megtekinthetők: https://www.pusztamerges.hu/index.php/menu-styles/telepulesrendezesi-eszkozok

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top