Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

A Hírlevél szerkesztésében, nyomdakész ill. digitális változatának előállításában közreműködő DJP Pontunk igyekszik naprakész és hathatós segítséget nyújtani a mindennapokban is. Az olvasók időről időre (és sajnos rendszeresen) arról számolnak be, hogy a belterületi buszmegállókból eltűnik a menetrend. Egyszerűen kicsavarozzák (rosszabb esetben felfeszítik) a tartóját és elviszik, nagyobb kárt okozva ezzel, mint a szétszedett tábla értéke.

A nem új keletű jelenséget megakadályozni sajnos nem tudjuk, de a kellemetlenség csökkentésére volt és van ötletünk.
A települési hírlevél legutóbbi számában megjelentetett busz menetrend (Szegedre, Kiskunhalasra és Mórahalomra is) az igyekezetünknek köszönhetően "jól fogyasztható" lett. Többen is jelezték, hogy örülnek a megjelenésnek, köszönik, már használják is! :) Mások a könyvek - és általában a hasznos, értékesnek tartott nyomtatott kiadványok - szeretetének köszönhetően nem vágták szét az újságot a menetrend miatt.
Akik sajnálták kivágni vagy túl apró betűsnek találták az információt, azoknak is szolgálunk alternatívával: Tóth Attila aktív közreműködése által a DJP Pontban hozzáférhető (elvihető) a nagyított, sokszorosított változat, így otthon is használható az utazás tervezéséhez, illetve nem a megállóban kell szembesülni azzal, hogy ha 5-10 perccel is, de rosszul emlékeztünk az indulási időt illetően! Ezentúl azon sem kell bosszankodni, ha a megállóból eltűnik az indulási időket tartalmazó, kihelyezett tábla, mert mindenkinek lehet otthon sajátja. (ez reményeink szerint a megállóban lévő menetrend elvitelére is gyógyír lehet) 
Keressék, kérjék a menetrendet a Művelődési Ház DJP Pontjában!
 

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top