Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Egy újabb "rajzszög" került az ország térképén Pusztamérges neve mellé: immáron a MapRun alkalmazásban is készült 2 pálya a túrázók, tájfutók nagy örömére. Nem csak verseny körülmények között teljesíthetők a távok, így a természetkedvelők számára is vonzó alternatíva lehet a Mérgesi erdő! (parkolni a ruzsai úton az S kanyarnál letérve érdemes)

Az örömteli eseményt Szerencsiné Csamangó Jusztina, a Pusztamérgesi SE alapítója tette közzé facebook oldalán, aki maga is évtizedek óta versenyző, tájfutó a családja is, a mozgalom elhivatott népszerűsítője, utánpótlás neveléssel is foglalkozik

„Nagy büszkeséggel, és boldogsággal jelentem, hogy elkészült egy tájékozódási játék Pusztamérges-Ruzsa közötti erdőben is, amelybe a MapRunF okostelefonos alkalmazás segítségével lehet bekapcsolódni. A játék lényege, hogy az erdőben lévő ellenőrzőpontokat a telefonon lévő térkép segítségével kell megkeresni. Az ellenőrzőpont érintését a telefon GPS-e igazolja. (Az ellenőrzőpontokon kicsi szalagjel is van, kivéve a vadleseket és etetőket.)

Az alkalmazás használatáról itt tájékozódhatsz: http://maprunners.net/

Választhatsz a 3,6 km-es , a 6,5 km-es, a pontbegyűjtő és a szabad pontfogásos pályákból.”
A térképek letölthetők és nyomtathatók innen:
https://drive.google.com/drive/folders/1HyCzIZozMrDbxA9HaXJTSxk52CRstXPP

A célhely itt:
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1uBytQNsU66PNnKq_RvyOHQ_FRirW6ZBq&ll=46.31186874168746%2C19.816708492309502&z=10

A megvalósulásért óriási köszönet Szűcs Gábor, Erdélyi Tibor és Tibor Gera segítségének!!!!
Ha bármilyen információra van szükséged az elinduláshoz, keress bátran! 🙂
Otthoni bemelegítésnek itt egy játék a térképismerethez:

https://wordwall.net/play/2722/157/660

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top