Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Jó hír a hivatalos ügyet intézőknek: a koronavírus járvánnyal kapcsolatban hozott intézkedések meghiúsították a mobil Kormányablak "premierjét" a településeken, így Pusztamérgesen is. De a projekt ismét működik! A járvánnyal kapcsolatban hozott intézkedések mérséklésének köszönhetően 2020. június hónaptól újra indul a Kormányablak Busz szolgáltatás, amely országosan már 11 megyében elérhető - áll a Kormányhivatal oldalán szereplő tájékoztatóban.

Jó hír ez azoknak, akiknek nem áll módjában online (ügyfélkapun, cégkapun) elintézni hivatalos ügyeiket, illetve nehezen jutnak el a Kormányablak ügyfélszolgálatra. A busz JÚNIUS 17-ÉN (szerdán) 11-13 ÓRÁIG tartózkodik majd a Móra Ferenc Művelődési Ház IKSZT parkolójában. Igénybevétele hasonló módon történik, mint a TakarékBusz szolgáltatás - lévén, hogy a rendszer is hasonló: online kapcsolattal ellátott, sokrétű szolgáltatásra alkalmas, szakképzett ügyintézővel rendelkező "mobil iroda" érkezik, amelyben a Kormányablakokhoz hasonlóan intézhetők a hivatalos ügyek.

Mivel havi egyszeri szolgáltatásról van szó (abból is a legelső) így érdemes időben érkezni és hosszabb időt rászánni az ügyintézésre, mert várhatóan nagy érdeklődés mutatkozik majd az ilyen jellegű lehetőség iránt!

(a pontos menetrend a képre kattintva nyitható meg)

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top