FRISSÍTÉS (2020. március 16.) Tisztelt Sportszervezetek!
Az MLSZ Elnöksége - a hatóságok döntésével összhangban - AZONNALI HATÁLLYAL FELFÜGGESZTI a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét, átmeneti időre, újabb döntéséig. A felfüggesztés idejére mindennemű személyes részvételű sporttevékenység (pl. edzés) szüneteltetése is javasolt.
Az Elnökség felhívja a sportszervezeteket a sportolók és sport szakemberek otthon tartózkodására vonatkozó előírások megalkotására és betartására. -> TÁJÉKOZTATÓ
Üdvözlettel: Nógrádi Tibor igazgató
Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság

A Magyar Labdarúgó Szövetség adminisztrációja tegnap kora este (2020. március 12.) küldte meg a koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedéseit. Ezek leglényegesebb eleme, hogy egyenlőre minden nagypályás és futsal mérkőzést megtarthatunk, de zárt kapuk mellett. - a részletes tájékoztató az alábbi felhívásra kattintva nyitható meg:

A Pusztamérgesi Sportegyesület nagy múltú, hagyományokkal rendelkező önszerveződő közösség. Lelkes tagjai, támogatói mindig fontosnak tartották és tartják, hogy a település életébe bekapcsolódva a sportesemények által minél többen bekapcsolódhassanak illetve részesei lehessenek az aktív sport és a közösségi élet biztosította élménynek.
Ezen törekvés vezérelte azt a - valós igényeken alapuló - elhatározást is, hogy szűkebb környezetünkben lévő, technikai sportok irányt (is) fogékony személyeknek is lehetősége legyen hódolni szenvedélyüknek. Az elhatározást tett követte: 2004-ben egy új egyesület jött létre; a Sportegyesületből kiválva ám célkitűzéseit megtartva a neve és ezzel együtt tevékenységi köre is kibővült PUSZTAMÉRGESI FUTBALL ÉS MOTOROS CLUB lett.
A futball és a motoros szakág is amatőr játékosokból ill. versenyzőkből áll.

2012-től az egyesület tevékenységi köre kibővült  az általános iskola 1-4 osztálya ifjú játékosainak tehetséggondozásával. Szervezetünk civil egyesületként működik 30 fő körüli tagsággal. A szervezet felépítése: 2 fős Felügyelő Bizottság, 1 titkár, 2 elnökhelyettes és az elnök. A Pusztamérgesi Futball és Motoros Club rendszeresen - minden évben - részt vesz a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség (CSLSZ) által megrendezett megyei III. osztályú bajnokság "Homokhát" csoportjának küzdelmeiben.

Az aktív szerepvállalás Pusztamérges társadalmi és sportéletében, rendezvények szervezésében is megmutatkozik. Egyesületünk szervezi meg minden évben a "sportmajálist" amelyen kispályás focival, röplabdával, tollaslabdával és 11-es rúgó versennyel szoktuk megmozgatni a falu lakosságát. Minden évben kispályás tornával veszünk részt a település legnagyobb rendezvényén, a Szüreti Fesztivál és Kakaspörkölt-főző Versenyen, amely szeptemberben (3. szombat) kerül megrendezésre. Év végén rendezzük az immáron hagyománnyá vált "Karácsony Kupa" teremfoci tornát gyermek és felnőtt kategóriában. Ezen a községből szervezett csapatokon kívül a környező településekről is egyre több csapat szerepel.

Showlist data is not configured

IPályánkról fotókat a MAGYARFUTBALL oldalán talál.

A Pusztamérgesi Futball és Motoros Club célja, hogy támogassa és összefogja a település sportéletét. Szeretnénk biztosítani az egyesület fennmaradását, ezért elkötelezettek vagyunk a gyermekek és fiatalok iránt. Szeretettel várunk mindenkit, akit a sport szeretete - főként, de nem kizárólag - a foci motivál.
Működésünk, létünk anyagi támogatás nélkül elképzelhetetlen. Elsősorban a település önkormányzatának köszönhetően tudunk létezni, de magánszemélyektől is sok segítséget kapunk!

Futball fejlesztés, pályázatok

Sportfejlesztési program 2020.


 Sportfejlesztési program 2019.


Sportfejlesztési program 2018.


Sportfejlesztés 2017.


Sportfejlesztési program 2016.


Sportfejlesztés 2014.


A megtekintéshez pdf olvasó szükséges, amely a böngészőprogram része is lehet. (ekkor a dokumentum kattintásra automatikusan megnyílik)

Go to top