Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Zajlanak a pingpong házibajnokság mérkőzései. Hagyományt szeretnénk ezzel teremteni, ezért 2 hét múlva pénteken már biztosan rendezünk még egy fordulót! A jobbak továbbjutnak, de mindenki szurkol valakinek. Cirka 2 hét leforgása alatt szerveződött az esemény, nem várt sikerrel.

Ilyen jellegű programot még nem rendezett a Művelődési Ház a közelmúltban; a jelenlegi rendezvényt egy sikeres ifjúsági pályázat, a „Morajlás” alapozta meg, amelynek keretében ifjúsági programokra (így sport- és szabadidős rendezvényekre is) lehetett forrást igényelni. Ehhez társult lebonyolítóként és aktív résztvevőként a Pusztamérgesi Futball és Motoros Club tagjai, akik nem csak a nagy pályán, hanem a ping-pong asztalok mellett is derekasan helytálltak. Három asztalon zajlott a bajnokság, egyet az általános iskolából kaptunk kölcsön, egyet a pályázati keretösszegből vásároltuk, a harmadikat pedig Fődi Zsolt vállalkozó bocsátotta rendelkezésünkre. Igazi bajnoki hangulat és zsibongás volt a nagyteremben!


Gyorsan híre ment a szomszédból kölcsönadott asztal, mert szép számmal jelentkeztek Öttömösről is – egy egész lelkes labdapattogtató csapat jött át, hogy megmérkőzzenek a pusztamérgesiekkel. Meglátszott azonban, hogy profi módon bánnak az ütővel és a labdával, mert a selejtezőkből rendre tovább is jutottak és ők vívták a dobogóért folytatott küzdelmek nagy részét. Ez nem szegte senki kedvét, barátságos mérkőzések és lazán vett verseny volt ez, nyertes és legyőzött vidáman beszélgetett az esti gulyásleves mellett.

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top