Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Novemberben befejeződött a település egyik, sokak által várt, jelentőségteljes projektje. A Petőfi utcában, kisméretű betonlapokból kirakott, sok helyen megsüllyedt, töredezett és ezáltal balesetveszélyes járdát a kivitelező egy öntött, szintezett, biztonságos felületűre cserélte.

A Mini Euro Ház Kft. a munkálatokat úgy időzítette, hogy az érintett ingatlantulajdonosoknak minél kevesebb kellemetlenséget okozzanak. Akik  már korábban új járdát építettek a házuk előtt, azokkal egyeztettek és szintbeli eltérés nélkül "összehozták" az új szakasszal.
A kapubejárókban megerősítették a betont, hogy ne törjön fel, ha be kell menni az ingatlanokba.
Azért döntöttünk mixer beton mellett, mert gyorsabb, homogénebb, jó minőségű, költséghatékony és a helyszínen körülményes lett volna elkészíteni az anyagot. Szállítási költség pedig akkor is felmerült volna. - mondta a kivitelező kft ügyvezetője. Elégedetten nyilatkozott és köszönetét fejezte ki az utcabelieknek azért, mert türelemmel viselték a munkálatokkal járó kellemetlenséget. Többen a beton locsolásában is a segítségükre voltak, ezt példa értékűnek tartja.
A Petőfi utcain kívül a Kolozsvári utcában a Fő utca - Petőfi utca közötti szakaszon is új járda épült.

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top