Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Pusztamérges község relatív kis belterületéhez mérten kiterjedt külterületi úthálózattal rendelkezik,

amely a tájegység adottságai következtében (főként a vegetációs időszakban) rendszeres karbantartásra szorul.
A kiterjedt külterületi közúthálózat a rendszeres használata következtében - alföldi homokos vidékünkön - nyári időszakban gyorsan amortizálódik, rendszeres karbantartása, állapotjavítása szükséges. Csapadékszegény időszakban a futóhomok, esős évszak(ok) esetén a szikes, kötött talaj átázása és az út mentén lévő fásítások burjánzása követel munkát. A karbantartási feladatok ellátása a mezőgazdasági munkát végzők és a külterületi lakosság számára egyaránt fontos, hogy a megélhetésükkel szorosan összefüggő területeket ill. lakóhelyükként szolgáló tanyás ingatlanokat mindenkor biztonsággal megközelíthessék.

 

a projekt

Pusztamérges Községi Önkormányzat a Vidékfejlesztési Program keretén belül a Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése című, VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 kódszámú felhívás alapján támogatási kérelmet nyújtott be. 

A projekt megvalósításának kezdete:
2017. szeptember 01.

A befejezés tervezett időpontja:
2018. december 31.

Az eszközbeszerzést és a pályázatot részletező újságcikk a Pusztamérgesi Hírlevélben, illetve az online változat (szerkesztés alatt)

 A pályázattal kapcsolatban megjelentetett SAJTÓKÖZLEMÉNY itt tekinthető meg.

Az önkormányzati utak állapotjavításának pályázatának projekt ismertető táblája

 

a pályázatból vásárolt munkagépekről készített felvételek
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top