Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Nyilvános internet használatra csak az intézmények közvetlen környezetében volt lehetőség.

A WiFi4EU kezdeményezés célja, hogy szerte Európában ingyenes wifi-hozzáférést biztosítson a polgárok számára nyilvános helyeken, többek között parkokban, tereken, középületekben, könyvtárakban, egészségügyi központokban és múzeumokban. Jelenleg ez a törekvés - bár egyre több településen megvalósul - a falvak számára jelentős kiadást jelent, mert nem csupán a hálózatot kell fenntartani, hanem az informatikai háttér hálózatot is biztosítani kell.
A WiFi4EU kezdeményezés keretében a települések 15 ezer euró értékű utalványra pályázhattak. Az utalványokat wifi-berendezések telepítésére használhatják olyan nyilvános helyeken, ahol még nem áll rendelkezésre ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolat. 
a projekt

Pusztamérges Községi Önkormányzat a WiFi4EU Program keretén belül a település forgalmasabb pontjaira telepítendő vezeték nélküli internet hozzáférést biztosító (wi-fi) informatikai eszközök beszerzését valósítja meg, közreműködve a támogató szervezettel és a szolgáltatást kiépítő vállalkozással a pályázati portálon keresztül.

A projekt megvalósításának kezdete:
2019. szeptember 01.
A befejezés tervezett időpontja:
2021. március 01.
Az eszközbeszerzést és a pályázatot részletező újságcikk a Pusztamérgesi Hírlevélben, illetve az online változat (szerkesztés alatt) A pályázattal kapcsolatban megjelentetett SAJTÓKÖZLEMÉNY itt tekinthető meg.
A nyilvános internet hozzáférés lehetőségének biztosítása a település forgalmasabb színterein  A SPORT és SZABADIDŐ
hasznos eltöltésének lehetősége(feltöltés alatt)
a pályázattal kapcsolatban készített felvételek
   
   
   
   
   
   
   
   

 

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top