Tartalomjegyzék

2017. év II. negyedévi ÉTLAPOK

április 3 - 7. május 1 - 5.  június 5 - 9.
óvoda
14. hét
iskola
14. hét
felnőtt
14. hét
óvoda
18. hét
iskola
18. hét
felnőtt
18. hét
óvoda
23. hét
iskola
23. hét
felnőtt
23. hét
   április 10 - 14. május 8 - 12. június 12 - 16.
óvoda
15. hét
iskola
15. hét
felnőtt
15. hét
óvoda
19. hét
iskola
19. hét
felnőtt
19. hét
óvoda
24. hét 
iskola
24. hét 
felnőtt
24. hét 
   április 17 - 21. május 15 - 19. június 19 - 23
óvoda
16. hét
iskola
16. hét
felnőtt
16. hét
óvoda
20. hét
iskola
20. hét
felnőtt
20. hét
óvoda 25. hét szünet  felnőtt
25. hét
   április 24 - 28. május 22 - 26. június 26 - 30.
óvoda
17. hét
iskola
17. hét
felnőtt
17. hét
óvoda
21. hét
iskola
21. hét
felnőtt
21. év
óvoda
26. hét
szünet  felnőtt
26. hét
  május 29 - június 2.  
óvoda
22. hét
iskola
22. hét
felnőtt
22. hét

 

A legfontosabb tippem, hogyan főzzünk gyorsan finomat, hogy költsünk a jó hozzávalókra. Minél jobbak az összetevők, annál kevesebb energiával lehet valami finomat összehozni belőlük.  (Gordon Ramsay)

 

2017. év I. negyedév ÉTLAPOK

január 2 - 6. január 30 - február 3. március 6 - 10.
óvoda
1. hét
iskola
1. hét
felnőtt
1. hét
óvoda
5. hét
 iskola
5. hét
 felnőtt
5. hét
 óvoda
10. hét
iskola
10. hét
 felnőtt
10. hét
 január 9 - 13. február 6 - 10. március 13 - 17.
óvoda
2. hét
iskola
2. hét
felnőtt
2. hét
óvoda
6. hét
 iskola
6. hét
felnőtt
6. hét 
óvoda 11. hét iskola 11. hét felnőtt
11. hét
január 16 - 20. február 13 - 17. március 20 - 24.
óvoda
3. hét
iskola
3. hét
felnőtt
3. hét
óvoda
7. hét
 iskola
7. hét
 felnőtt
7. hét
 óvoda
12. hét
iskola
12. hét 
felnőtt
12. hét 
   január 23 - 27. február 20 - 24. március 27 - 31.
óvoda
4. hét
iskola
4. hét
felnőtt
4. hét
óvoda
8. hét
iskola
8. hét 
 felnőtt
8. hét
 óvoda
13. hét
 iskola
13. hét
felnőtt
13. hét 
  február 27 - március 3.  
óvoda
9. hét
 iskola
9. hét
 felnőtt
9. hét

 

Havi Mini Eseménynaptár

Jelmagyarázat

Az étlapon a menük alatt feltüntetésre kerül a lényeges összetevők mennyisége is. Az alkalmazott rövidítések:
S - só (g)
ZS - zsír (g)
F - fehérje (g)
G - cukor (g)
E - energia (kcal)
T - telített zsírsav (g)
CH - szénhidrát (g)
Ca - kalcium (mg)

Allergén jelmagyarázat
G - glutén, gabonák
L - laktóz, tej, tejtermékek
T - tojás, fehérje
F - földimogyoró
Z - zeller
R - rákfélék
H - halak
O - szója
D - dióféle, mandula, pisztácia
M - mustár
S - szezámmag
K - szulfitok, kén-dioxid
C - csillagfürt
P - puhatestűek

Go to top