2017. év II. negyedévi ÉTLAPOK |
||||||||
április 3 - 7. | május 1 - 5. | június 5 - 9. | ||||||
óvoda 14. hét |
iskola 14. hét |
felnőtt 14. hét |
óvoda 18. hét |
iskola 18. hét |
felnőtt 18. hét |
óvoda 23. hét |
iskola 23. hét |
felnőtt 23. hét |
április 10 - 14. | május 8 - 12. | június 12 - 16. | ||||||
óvoda 15. hét |
iskola 15. hét |
felnőtt 15. hét |
óvoda 19. hét |
iskola 19. hét |
felnőtt 19. hét |
óvoda 24. hét |
iskola 24. hét |
felnőtt 24. hét |
április 17 - 21. | május 15 - 19. | június 19 - 23 | ||||||
óvoda 16. hét |
iskola 16. hét |
felnőtt 16. hét |
óvoda 20. hét |
iskola 20. hét |
felnőtt 20. hét |
óvoda 25. hét | szünet | felnőtt 25. hét |
április 24 - 28. | május 22 - 26. | június 26 - 30. | ||||||
óvoda 17. hét |
iskola 17. hét |
felnőtt 17. hét |
óvoda 21. hét |
iskola 21. hét |
felnőtt 21. év |
óvoda 26. hét |
szünet | felnőtt 26. hét |
május 29 - június 2. | ||||||||
óvoda 22. hét |
iskola 22. hét |
felnőtt 22. hét |
A legfontosabb tippem, hogyan főzzünk gyorsan finomat, hogy költsünk a jó hozzávalókra. Minél jobbak az összetevők, annál kevesebb energiával lehet valami finomat összehozni belőlük. (Gordon Ramsay)
2017. év I. negyedév ÉTLAPOK |
||||||||
január 2 - 6. | január 30 - február 3. | március 6 - 10. | ||||||
óvoda 1. hét |
iskola 1. hét |
felnőtt 1. hét |
óvoda 5. hét |
iskola 5. hét |
felnőtt 5. hét |
óvoda 10. hét |
iskola 10. hét |
felnőtt 10. hét |
január 9 - 13. | február 6 - 10. | március 13 - 17. | ||||||
óvoda 2. hét |
iskola 2. hét |
felnőtt 2. hét |
óvoda 6. hét |
iskola 6. hét |
felnőtt 6. hét |
óvoda 11. hét | iskola 11. hét | felnőtt 11. hét |
január 16 - 20. | február 13 - 17. | március 20 - 24. | ||||||
óvoda 3. hét |
iskola 3. hét |
felnőtt 3. hét |
óvoda 7. hét |
iskola 7. hét |
felnőtt 7. hét |
óvoda 12. hét |
iskola 12. hét |
felnőtt 12. hét |
január 23 - 27. | február 20 - 24. | március 27 - 31. | ||||||
óvoda 4. hét |
iskola 4. hét |
felnőtt 4. hét |
óvoda 8. hét |
iskola 8. hét |
felnőtt 8. hét |
óvoda 13. hét |
iskola 13. hét |
felnőtt 13. hét |
február 27 - március 3. | ||||||||
óvoda 9. hét |
iskola 9. hét |
felnőtt 9. hét |
Az étlapon a menük alatt feltüntetésre kerül a lényeges összetevők mennyisége is. Az alkalmazott rövidítések:
S - só (g)
ZS - zsír (g)
F - fehérje (g)
G - cukor (g)
E - energia (kcal)
T - telített zsírsav (g)
CH - szénhidrát (g)
Ca - kalcium (mg)
Allergén jelmagyarázat
G - glutén, gabonák
L - laktóz, tej, tejtermékek
T - tojás, fehérje
F - földimogyoró
Z - zeller
R - rákfélék
H - halak
O - szója
D - dióféle, mandula, pisztácia
M - mustár
S - szezámmag
K - szulfitok, kén-dioxid
C - csillagfürt
P - puhatestűek
Homepage Slideshow