Tartalomjegyzék

2016. év III. negyedév ÉTLAPOK

hét időszak étkezés típusa hét
SZEPTEMBER
39.  szeptember 26. - szeptember 30. óvoda iskola  felnőtt 39.
38.  szeptember 19. - szeptember 23. óvoda iskola felnőtt 38.
37.  szeptember 12. -szeptember 16. óvoda iskola felnőtt 37.
36.  szeptember 5. - szeptember 9. óvoda iskola felnőtt 36.
 
AUGUSZTUS
35.  augusztus 29. - szeptember 2. óvoda iskola felnőtt 35.
34.  augusztus 22. - augusztus 26. óvoda iskola felnőtt 34.
33.  augusztus 15. - augusztus 19. óvoda iskola felnőtt 33.
32.  augusztus 8. - augusztus 12. óvoda iskola felnőtt 32.
31.  augusztus 1. -augusztus 5. óvoda iskola felnőtt  31.
 
JÚLIUS
30.  július 25. - július 29. óvoda iskola felnőtt 30.
29.  július 18. - július 22. óvoda iskola felnőtt 29.
28.  július 11. - július 15. óvoda iskola felnőtt 28.
27.  július 4. - július 8. óvoda iskola felnőtt 27.
hét időszak étkezés típusa  hét

 

Bármilyen diéta, amely az igazán kedvelt ételek elhagyásán alapul, csak ideiglenesen működhet. Mindaz az étel, amit nem eszünk meg, kísérteni fog. Amint a diéta véget ér - akár azért, mert feladjuk, akár, mert pillanatnyi sikert értünk el. (Brian Wansink)

Havi Mini Eseménynaptár

Jelmagyarázat

Az étlapon a menük alatt feltüntetésre kerül a lényeges összetevők mennyisége is. Az alkalmazott rövidítések:
S - só (g)
ZS - zsír (g)
F - fehérje (g)
G - cukor (g)
E - energia (kcal)
T - telített zsírsav (g)
CH - szénhidrát (g)
Ca - kalcium (mg)

Allergén jelmagyarázat
G - glutén, gabonák
L - laktóz, tej, tejtermékek
T - tojás, fehérje
F - földimogyoró
Z - zeller
R - rákfélék
H - halak
O - szója
D - dióféle, mandula, pisztácia
M - mustár
S - szezámmag
K - szulfitok, kén-dioxid
C - csillagfürt
P - puhatestűek

Go to top