Tisztelt Látogatóink!

Honlapunk - mint ahogy a településünk is - a lehetőségek szerint folyamatosan épül, szépül, fejlődik. Átalakulnak köztereink, kerti bútorok, kerékpártárolók, térburkolatok készülnek, hogy otthonosabban, komfortosabban érezhessük magunkat lakókörnyezetünkben. Hasonlóan "működik a településünk honlapja, közösségi oldala is; míg utóbbiba nem sok beleszólásunk van (de a tartalomszolgáltatásban azért jeleskedhetünk) az előbbiben - itt, a települési honlapunkon csak rajtunk múlik, hogy mit és milyen módon teszünk nyilvánosan hozzáférhetővé. A megújult oldal EZEN A HELYEN érhető el.

Megszerettük itt ezt a felületet, az elején kifejezetten kényelmes áttekinthető és kezelhető oldal épült fel. A hírkategóriák, események és az ügyintézést elősegítő nyomtatványok, információk azonban az idők folyamán egyre tekintélyesebbé váltak, az oldal több új funkcióval bővült, új aloldalak kerültek kialakításra, ezáltal annak szerkezete már bonyolulttá vált.

Lehet, hogy ebből Ön, tisztelt Látogatónk nem sokat érzékelt: a hírek időrendben, az eseménynaptár is változik és a tartalmak is frissülnek... ez valóban így van. Így volt. De a háttérben már dolgoztunk azon, hogy amit közzéteszünk, az még könnyebben megtalálható és böngészhető legyen és ne csak a friss információk, hanem a régebbi, archív anyagaink is jól hozzáférhetőek legyenek - ne csak az olvasók számára, hanem a keresőmotorok is jól boldoguljanak velük, jó pozíciót (lehetőleg az elsők között) foglaljunk el a találati listákon. A SEO marketing (Search Engine Optimization - keresőoptimalizálás) nem létszükséglet egy községi honlap tekintetében, de azért a látogató számára nem mindegy, hogy a "szőlő" a "Nagyboldogasszony templom" vagy a "Pusztamérges" kifejezésre mit kap a keresőből, hogy mely oldalakon böngésszen további adatok, információk után. Az internet bugyrai mélyebbek, mint az gondolnánk... és akkor még csak a felszínt kapargattuk meg egy kicsit...

1 szó, mint 100, a költözés, átalakítás mellett döntöttünk: a teljes tartalom (amennyire lehet, a szerkezet megtartása mellett) egy teljesen új felületre költözik. Ennek megfelelően itt már nem frissülnek a tartalmak, nem kerülnek fel új információ, azok már csak AZ ÚJ FELÜLETEN ÉRHETŐK EL. Hamarosan az elérhetőség eleve erre az új oldalra mutat majd, tehát automatikusan oda irányítja a rendszer, ha honlapunkra látogat. (ezzel kívántuk elkerülni, hogy az utolsó pillanatig frissen tartsunk egy kommunikációs csatornát, amelyről tudjuk, hogy úgyis parkolópályára állítjuk).
Kérjük Önt, hogy friss híreinkért kattintson át az új oldalunkra! Ugyanazokat a tartalmakat ott is megtalálja, de november 15. óta ide csak a legszükségesebb információkat töltjük fel, amott viszont naprakészek vagyunk. Reméljük, Önnek is hasznára válik és tetszik az új külcsín és a beltartalom!

Kellemes böngészést, hasznos információkat, tartalmas időtöltést kívánunk oldalunkon!