Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk


Közösségi oldalunk kedvelőjétől érkezett a kérés / kérdés, hogy a Volán társaságnál bevezetett készpénzmentes, elővételi ill. online jegyvásárlásról rendelkezünk-e már információval? A szolgáltató társaság honlapján részletes (ugyanakkor nem minden elemében megnyugtató) információ segít az eligazodásban.

A bankszámlával és / vagy okostelefonnal nem rendelkezők (vagy azt készség-szinten gyakorlatlanul használók) számára nehézséget jelenthet az új módszer. Mivel a Pusztamérgesről ingázókat, dolgozni járókat is érinti a társaság azon intézkedése, amelynek értelmében a koronavírus terjedésének lassítása érdekében átmenetileg  MEGSZÜNTETI járatain a  KÉSZPÉNZES  JEGYVÁSÁRLÁST. Menetjegy vásárlására kizárólag elővételben a jegypénztárakban illetve mobil applikáció segítségével van lehetőség.


a vásárlás menetéről szóló videó a logóra kattintva érhető el

A járványügyi helyzetre való tekintettel március 23-tól készpénzmentessé válik a jegyvásárlás a Volánbusz valamennyi járatán. A Nemzeti Mobilfizetési Zrt.-vel kötött soron kívüli megállapodásnak köszönhetően menetjegyeiteket a Mobiljegy applikáció segítségével is megvásárolhatjátok. Az alkalmazásban megtaláljátok társaságunk valamennyi helyközi jegyfajtáját, és azon települések helyi menetjegyeit is, ahol a Volánbusz a szolgáltató.

Az applikáció iOS és Android rendszerű telefonokra is letölthető. További részletek a VOLÁNBUSZ weboldalán érhető el.

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top