Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

TÁJÉKOZTATÓ
Fogorvosi alapellátás és Ruzsai labor
Tisztelt Lakosság!
Dr. Nagy Katalin 2017. december 1. napján egy átmeneti rendelési idő szerint kezdte meg fogorvosi tevékenységét a településen. A hosszú távú rendelési idő vonatkozásában a Képviselő-testület ezt követően fog döntést hozni, a tervezet szerint a doktornő rendelési ideje az alábbiak szerint alakul:

Hétfő: 13.30 - 16.30
(részben iskolafogászat)
Kedd: 16.00 - 18.00
Péntek: 13.30 - 17.30
A rendelési idő annak jóváhagyását követően a község honlapján és a fogorvosi rendelőnél kifüggesztésre kerül.

A ruzsai egészségház belső felújítási munkálatai miatt a ruzsai labor, mint vérvételi hely átmeneti időszakra – előreláthatólag 2018. január 1. és március 31. között - átköltözik a Nőgyógyászati szakrendelő épületébe (Ruzsa, Szent István út 2.). A rendelés időpontja nem változik: kedd és csütörtök – 6.30 - 8.30-ig.

Fődi Anita  jegyző

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top