Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

A hagyományokhoz híven Pusztamérges Községi Önkormányzat ebben az évben is virággal, meglepetés műsorral köszöntötte a községben élő hölgyeket. A "vendégvárás belépőjeként" tombolaszelvényt kaptak a hölgyek, amelyek egy kis szerencsével nyereményekre voltak válthatók. Dr. Papp Sándor polgármester köszöntője után a szám szerint nem sok, de értékes ajándékok találtak gazdára a sorsoláson.

Emellett az elmaradhatatlan MEGLEPETÉS MŰSOR is része volt az eseménynek - az előadóművész személye már sokak által ismert volt... a titok előbb-utóbb mindig kitudódik valahogy. Mire a színpadra lépett, már (majdnem) mindenki által tudott dolog volt, hogy Bereczky Zoltán lép fel, aki sokak kedvence - vagy legalábbis szívesen hallgatják. sok sláger csendült fel az előadásában.

Igazán vidám hangulatot teremtett, ahogy profi módon, egyedül is „belakta” a színpadot és nem veszett el a térben. Nem maradhatott el a közös, nézőtéren való éneklés és az előcsarnokban sebtében történő közös fotózás sem, mintegy keretbe foglalva ezt az estébe nyúló remek napot.
Virágot is kaptak a megjelentek, minden évben így van ez, a megbecsülés és tisztelet jeleit, a szegfűket a képviselő-testület tagjai nyújtották át a hölgyeknek.

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top