Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Mini nyomdává alakult a Művelődési Ház DJP Pontja. Nem csak és kizárólag informatikai jellegű szolgáltatásokat lát el a hely, hanem ahhoz kapcsolódó, lakossági vagy közösségi igényeket is kiszolgál. Most a Községi Könyvtár "megrendelésére" készült 26 db kis lapozó, amely egy közelgő könyvtári programot fog színesíteni.

Nem az első eset ez a -szigorúan vett profiltól való - eltérés, de nincs benne semmi ellentmondás. A rendelkezésre álló informatikai eszközök célirányos használata éppen azt az elvet követi, hogy ezen eszközök ne csak mint tevékenység célja jelenjen meg, hanem hasznos kiegészítője legyen egy komplexebb dolognak, elképzelésnek.
Minden olyan célra felhasználhatók a DJP-s eszközök, amely (civil) szervezetek, közösségek munkáját segíti, feladatellátást tesz egyszerűbbé vagy a lakosok elektronikus kapcsolattartását, ügyintézését segíti. Készültek már ilyen módon egyesületi jegyzőkönyvek, fotóalbumok, de még fogási naplók is a Horgász Club részére, most pedig a Községi Könyvtár programját színesíti egy mesefigurás kifestő. A fotókon a munka finise: már minden füzet összerendezve, fóliázva, lefűzve... és még kimaradt naptárakat is újra hasznosítottunk munkánk során!

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top