Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Hiánypótló, alapos és átfogó kiadvány érkezett a pusztamérgesi DJP Pontba. A "Kilátás a világhálóra" c. füzet az alapvető kérdések megválaszolására összpontosít, amely kérdések minden, az internetet használni szándékozó, ismeretekkel és tapasztalatokkal még nem rendelkező számára hathatós segítséget jelent. Szó esik benne (sok egyéb mellett) az alapfogalmakról, böngészőkről, file kezelésről, a képek és videók sajátosságairól, online tartalmakról, közösségi médiáról...

A Digitális Jólét Program Ponton rendelkezésre álló informatikai eszközök használatához is segítséget nyújt(hat) a kiadvány; nem is olyan egyszerű néha eligazodni a programok, alkalmazások, online felületek útvesztőjében, pedig nagy segítségünkre lehetnek a "masinák" a hétköznapi ügyes-bajos dolgaink elintézése során. A kiadvány - tematikus szerkezet mellett - fogalomtárral és angol - magyar gyorssegéllyel is segíti a tájékozódást. Egyenlőre CSAK HELYBEN HASZNÁLHATÓ dokumentum - hamarosan elkészül az elektronikus, letölthető változata, akkor bárki odahaza is frissítheti és bővítheti az ismereteit!

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top