Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Tisztelt Pusztamérgesi Lakosok!

Településünk közigazgatásának 110. éves évfordulójára megjelent Balla Vince: Pusztamérges - Tudom, honnan jöttem című, Pusztamérges történelmét, fejlődését ismertető könyve. A könyv bemutatása 2018. november 28-án, egy egész hetet betöltő programsorozat részeként történt meg. 

Dr. Papp Sándor polgármester úr itt jelentette be, hogy az önkormányzat és a szerző közös ajándékaként a pusztamérgesi lakosok címenként egy példányt ajándékba kapnak, a település eme jeles évfordulója alkalmából.

A könyveket a Művelődési házban lehet átvenni, nyitva tartási időben (H-P 8-18 óráig, Szo 10-14-ig), valamint az önkormányzat ünnepi rendezvényein.

Döntés született arról is, hogy csak indokolt esetben fogják házhoz vinni az át nem vett könyveket. Élénk érdeklődés mutatkozik pusztamérgesi állandó lakóhellyel nem rendelkező személyektől, akik nem juthatnának hozzá, ha helyettük olyanok kapnának, akik nem mutatnak semmilyen érdeklődést a kiadvány iránt.
A könyv kiadója és egyben a rendelkezési jogosultja a Pusztamérges Községi Önkormányzat. Az igénylés menetének kidolgozása már folyamatban van. Igényeiket személyesen a Polgármesteri Hivatalban, a 62/286-851 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezhetik.

Az intézkedésig megértésüket és szíves türelmüket kérjük!

Pusztamérges Községi Önkormányzat

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top