Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

A hagyományoknak megfelelően alakult az idei majális forgatókönyve. Hogy mégse legyen unásig ugyanaz a kínálat, egy kis változás most is akadt. Leghamarabb a közösségi oldalunk követői értesülhettek az előkészületekről, a szervezés fázisai, a program elemei mind megosztásra kerültek. Külön „fejezetet kapott a légvár, a foci, a játszóház, a büfé és a váltóversenyek.

A western légvár tavaly jól szerepelt, ezért idén is kértünk, de (jelképesen) nagyobbra fújtuk! Aki csúszni akart, megtehette, ha felmászott a tavalyinál nagyobb légvárra... de előtte egy függőhídon is át kell haladnia. Amikor erre kicsit ráuntak a gyerekek, a Tisza Volán SC szivacskézilabda szakosztálya segítségével lebonyolított sorversenyekkel és labdajátékokkal szórakozhattak. Az arcfestő, az interaktív játékok és a lufi hajtogató bohóc is gőzerővel dolgozott. „Gyertek, gyertek! Ilyen időben ne üljetek bent! – szólt az online felhívás azokhoz, akik aznap mégis a laptop, tablet mellett döntöttek szórakozás gyanánt.  A szomjazók a PM Söröző kínálatából üdítőt, csokit, jégkrémet választhattak... aki megéhezett, szintén őket kereste, és a „fizetős” pacalos bográcsok mellett ott rotyogott az önkormányzat babgulyása is; minden majálisra kilátogató vendég volt egy tál ételre.

Negyed hét... akkor lett vége a napnak a büfénél. De előtte rengeteg nevetés, a pályán izgalom, a légvárnál tolongás... és pillangók, gepárdok, tigrisek szaladgáltak szerteszét, a kezükben virággal, karddal, kiskutyával, zsiráffal vagy szívecskékkel.:) A sátor alatt sör, pacal, kávé, ásványvíz, babgulyás...
Nem lett hatalmas népünnepély a majálisból ez alkalommal sem, de nem is volt szándék egy – mára már hagyománnyá vált – zsanai lovas versenyes vagy ásotthalmi roncserbis programmal versenyezni. A szép emlékű motoros majálisok már aligha térnek vissza.

Életképek a közösségi oldalunk galériájában találhatók - köszönjük a napot a www.bohockodjunk.hu lelkes csapatának (játszóház, légvár, kültéri társasjátékok, arcfestés, lufi hajtogató bohóc), a Pusztamérgesi FMC tagjainak (focikupa), a Tisza Volán SC szivacskézilabda szakosztály frontemberének, Hári Ferencnek és segítőinek (sorversenyek), Csúcs Károlynak (babgulyás), Csíkos Istvánnak és a PM Sörözőnek (büfé kitelepülés), minden szervezőnek, közreműködőnek, aki a sikeres napért dolgozott (építés, bontás, takarítás, logisztika) és végül, de nem utolsó sorban a Pusztamérges községi Önkormányzatnak, hogy mindezt lehetővé tette.

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top