Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Volt már ilyen kör - és azért sorszámozzuk be, mert a vélemények alapján kellene még 🙂 Művelődési Házunk DJP Pontja nem csak a szigorúan vett informatikai témájú kérdésekkel, problémákkal és igényekkel foglalkozik, hanem reflektál a sport és szabadidős jellegű - a monitor vagy tablet előtt ücsörgést ellensúlyozandó - programok szervezésében is benne van, legyen az akár séta, futás vagy kerékpáros túrázás.
A művelődési ház elől ásványvízzel és almával indultunk, hogy biztos legyen energia. Izgalmasan start volt, pár száz méter után, durrdefekt lett a zenei aláfestés... viszont mindig van tartalék drótcsacsi így senkinek nem kellett kihagyni a bicajozást és egyenletes 15 km/h körüli tempóban tudtuk le a távot. Jó volt, hogy ilyen sokan időt szakítottak erre a sportra, külön elismerés a "kis bicikliseknek" akiknek jóval többet kellett pedálozni, de nagyszerűen helyt álltak!
Jól telt az idő, sütött a nap, elfüstölt pár kcal is... egészségünkre! 🙂 Kérjük a következőt?

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top