Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Külterületi ingatlanokon - még napjainkban sem - mindenütt megoldott megnyugtató módon az elektromos árammal való ellátottság. Egy lehetőség azok számára, akik fejleszteni szeretnének tanyás ingatlanjukon, korszerű, sziget üzemű (nem hálózatba kapcsolt) villamos energia és / vagy vízellátási céllal biztosítanának komfortos körülményeket.

A pályázat részletei és feltételei (beleértve annak megírását és koordinálását is) ezen a hivatkozáson olvashatók:

Tisztelt Tanyatulajdonos!

2021. április 6-ig van még lehetőségük pályázni magánszemélyként háztartási léptékű szigetüzemű vagy hálózatra kapcsolt napelemes rendszer telepítésére a VP6-7.2.1.4-17 Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései felhívás keretein belül.

Támogatható tevékenység még a napelemes rendszeren kívül:

• háztartási léptékű ivóvízellátást szolgáló rendszer kiépítése: pl. kútfúrás, víztisztító létesítmények

• háztartási léptékű szennyvízkezelést, -tisztítást szolgáló rendszer kiépítése

A támogatási intenzitás magánszemélyek esetén 95%.

Maximálisan igényelhető támogatás napelemes rendszer esetén: bruttó 4 millió Ft. Háztartási léptékű ivóvízellátást szolgáló rendszer kiépítése: bruttó 2 millió Ft. Háztartási léptékű szennyvízkezelést, -tisztítást szolgáló rendszer kiépítése: bruttó 2 millió Ft. Összesen bruttó 6,2 millió Ft / tanya.

Támogatást igénylők köre

1. célterület esetében:

Azon 18. életévét betöltött, cselekvőképes személy, aki:

a) a támogatási kérelem benyújtását megelőző év január 1-től (2019. január 1-től) életvitelszerűen tanyán, mint lakóhelyén, vagy a lakóhelyével azonos településhez tartozó tanyán, mint tartózkodási helyén él (a lakcímkártya és a személyazonosító igazolvány másolatával kell igazolni),
b) a tanya a körzeti földhivatali nyilvántartás szerint a saját, vagy közeli hozzátartozója tulajdonában van (közeli hozzátartozó: házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha és nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér)

Külterületen fekvő, állandó lakás célú ingatlanok fejlesztése támogatható.

Tanya fogalma: a település külterületén fekvő, legfeljebb 1 hektár nagyságú olyan földrészlet, amelyhez a föld mellett növénytermesztés és állattenyésztés, továbbá az ezekkel kapcsolatos termékfeldolgozás és terméktárolás céljára létesített lakó- és gazdasági épület, illetve ilyen épületcsoport is tartozik, vagy az olyan földrészlet, amely az ingatlan-nyilvántartásban tanyaként szerepel.

Csak olyan tanya fejlesztése támogatható, amely a fenti fogalomnak teljes mértékben megfelel!

Cégünk a pályázat megírásától, az áramszolgáltatóval történő ügyintézésen, a kivitelezéstől, az elszámolás benyújtásáig mindent tud vállalni.

Érdeklődni a pályázattal kapcsolatosan:
az ElectroSun Kft.-től Péntek Katalinnál lehet a 06-20/356-0875 telefonszámon, ill.
a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top