Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

A koronavírus járvány megfékezése és terjedésének enyhítése érdekében hozott kormányzati döntések nyomán sorra maradnak el a kisebb-nagyobb rendezvények országszerte. Egy ilyen döntésről tájékoztatott bennünket Dr. Pipicz Márton, a Mórahalmi Egészségfejlesztési Iroda munkatársa is, aki egyben előadója is annak a rendezvénysorozatnak, amelynek eseményeit - bizonytalan ideig - most el kell halasztani.

Felelősséget vállalva mindannyiunkért, több településen az önkormányzati rendelkezésekkel összhangban, közösségi programjainkat határozatlan ideig felfüggesztjük!vEnnek megfelelően a mai naptól (2020.03.16.) elmarad:

  • minden mozgásprogramunk (gerincgimnasztika, kondicionáló torna, dinamikus aerobic, alakformáló aerobic és pilates - a mozgásbérletek felhasználásáról a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni,
  • idősek programjai,
  • cukorbetegek klubja,
  • iskolai- és óvodai programok,
  • dietetikai, orvosi és pszichológiai előadások,
  • stresszkezelő csoportok,
  • halasztható egyéni tanácsadásaink.

Kérünk szépen mindenkit, hogy példaértékű egyéni felelősségvállalással és az óvintézkedések szigorú betartásával lassítsuk a vírusfertőzést, esélyt adva ezzel a kórházi ellátásra szorulóknak és az egészségügynek!
Irodánk határozatlan ideig nem fogadja most személyesen a kedves érdeklődőket, ugyanakkor az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen szakmai vezetőnk, Dr. Pipicz Márton járvány idején történő általános egészségmegőrzésre irányuló kérdéseikre legjobb tudása szerint választ ad.
Amint programjaink elindulnak, tájékoztatjuk Önöket, Titeket!

Pipicz Márton az EFI munkatársai nevében

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top