Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Igyekszünk friss infókat közzétenni nem csak a közösségi oldalon, hanem itt a honlapon is - de mindig van mit javítani. A múlt heti testületi ülés előtt érkezett a lakossági észrevétel, miszerint a munkaterv szerinti ülések időpontjai nem találhatóak az oldalon. És valóban, az idei tervezet csak "nyomozósan", a 2019. novemberi ülés jegyzőkönyvének mellékletében volt fellelhető, ekkor tárgyalta és fogadta el ugyanis a testület a tervezetet.

Aki azonban nem böngészi rendszeresen a jegyzőkönyveket vagy a bolt előtti hirdetőtáblát, ahová kifüggesztésre kerül a soron következő - tervezett vagy rendkívüli – testületi ülés időpontja és napirendje az nem értesül erről – és ilyenek is szép számmal vagyunk.

Kiköszörültük a csorbát, nem kell már keresni, feltöltöttük az eseménynaptárba. Itt is igyekszünk frissen tartani a témát, ha lehet, az ülések napirendi pontjaival együtt (ami ugyancsak megtalálható az eseménynaptárban).
Látogassák az üléseket, mondják el véleményüket az adott témával kapcsolatban, hogy a képviselő-testület képet kaphasson arról, miről és hogyan gondolkodnak, milyen igények merülnek fel, amelyeket szeretnének, hogy megvalósuljanak!

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top