Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Tévhitek és fél információk keringenek a segélyhívó telefonszámokról. Egyes vélemények szerint nem segítség, ha hívjuk... Ez így nem igaz. Szeretnénk eloszlatni néhány félreértést ez ügyben.

ÁLTALÁNOS SEGÉLYHÍVÓ: 112 minden olyan ügyben hívható, amelyben rendőrség, mentők vagy tűzoltók beavatkozása indokolt) FONTOS tudni, hogy ez a szám (és az alábbi, 3 jegyű hívószámok imindegyike) feltöltőkártyás telefonról akkor is hívható, ha az egyenleg 0 Ft és más hívás nem kezdeményezhető!
Ez a szám - talán ebből adódnak félreértések - egy műveletirányítási központba futnak be. A diszpécser a kapott adatok alapján dönti el, hogy milyen segítséget vezényeljen a helyszínre. Ezért az is lényeges, hogy minél pontosabb és részletes információval szolgáljunk a veszélyhelyzetről vagy a káreseményről!

Ha pontosan tudjuk, hogy milyen jellegű segítségre van szükségünk, gyorsabb, ha közvetlenül a mentők, a tűzoltók vagy a rendőrség segélyhívó számát hívjuk - ezzel értékes időt takaríthatunk meg, ami adott esetben életmentő lehet! Ha részleteket nem ismerünk, az eset helyszínét akkor is pontosan adjuk meg, hiszen a segítségnek valahogy meg kell érkeznie!

A "helyi segítségek" elérhetőségei: Bakos László r.ftzls körzeti megbízott: 06-20/209-53-24
Jakus István POLGÁRŐR parancsnok: 06-30/621-62-46
MINDIG VAN SEGÍTSÉG. HASZNÁLJA!

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top