Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

EGY KIS MÚLTIDÉZÉS 2020. tavaszán, a részleges karantén idején - ki ne szeretne "ráérő idejében" régi fotókat nézegetni? Múltidézőnk részeként - sok egyéb terv, ötlet mellett - fotógalériánk rendezgetése, rendszerezése is történik. Ennek apropóján a hajdani fotók segítségével egy kicsit felelevenítjük a 10 évvel ezelőtt történt eseményeket. A nap a Kószó Pincében kezdődött, a rezesbanda (Halasi Hangulat Zenekar) húzta a hívogatót - és az esti bálat is ők muzsikálták végig. A táncosok lovas fogatokkal járták az utcákat, a bográcsok mellett és a színpad környékén is zajlott az élet - mint általában egy falunapi forgatagban szokás. Annak idején nagyobb népszerűsége volt a háznál főzésnek: családok fogtak össze, messze élő rokonok látogattak haza ekkor, hogy megosszák egymással az utolsó találkozás óta történt dolgokat. Barangoljunk most együtt a múltban!

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top