Tartalomjegyzék

A Pusztamérges Községi Önkormányzat (Középiskola épületében működő) főzőkonyhája intézményi és lakossági - térítéses - étkezést tesz lehetővé. A napköziotthonos óvoda és az általános iskola részére napi háromszori, a Gondozási Központ ellátottak és a lakossági előfizetők részére egyszeri étkezést (ebédet) biztosít.

2018. év II. negyedévi ÉTLAPOK

14 április 2 - 6. 18 ápr. 30 - május 4. 23 június 4 - 8.
óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt óvoda
iskola
felnőtt
15 április 9 - 13. 19 május 7 - 11. 24 június 11 - 15.
óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt óvoda iskola
felnőtt
16    április 16 - 20. 20 május 14 - 18. 25 június 18 - 22.
óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt óvoda
szünet felnőtt
17    április 23 - 27. 21 május 21 - 25. 26 június 25 - 29.
óvoda iskola felnőtt óvoda
iskola
felnőtt
óvoda
szünet felnőtt
  22 május 28 - jún. 1.  
óvoda
iskola
felnőtt

 

A legfontosabb tippem, hogyan főzzünk gyorsan finomat, hogy költsünk a jó hozzávalókra. Minél jobbak az összetevők, annál kevesebb energiával lehet valami finomat összehozni belőlük.  (Gordon Ramsay)

 

2018. év I. negyedévi ÉTLAPOK

01 január 1 - 5. 06 február 5 - 9. 10 március 5 - 9.
óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt
02 január 8 - 12. 07 február 12 - 16. 11 március 12 - 16.
óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt
03 január 15 - 19. 08 február 19 - 23. 12 március 19 - 23.
óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt 
04 január 22 - 26. 09 február 26 - márc. 2. 13 március 26 - 30.
óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt óvoda iskola felnőtt
05 január 29 - febr. 2.     
óvoda iskola felnőtt

 

Bármilyen diéta, amely az igazán kedvelt ételek elhagyásán alapul, csak ideiglenesen működhet. Mindaz az étel, amit nem eszünk meg, kísérteni fog. Amint a diéta véget ér - akár azért, mert feladjuk, akár, mert pillanatnyi sikert értünk el. (Brian Wansink)

 

 

Havi Mini Eseménynaptár

Jelmagyarázat

Az étlapon a menük alatt feltüntetésre kerül a lényeges összetevők mennyisége is. Az alkalmazott rövidítések:
S - só (g)
ZS - zsír (g)
F - fehérje (g)
G - cukor (g)
E - energia (kcal)
T - telített zsírsav (g)
CH - szénhidrát (g)
Ca - kalcium (mg)

Allergén jelmagyarázat
G - glutén, gabonák
L - laktóz, tej, tejtermékek
T - tojás, fehérje
F - földimogyoró
Z - zeller
R - rákfélék
H - halak
O - szója
D - dióféle, mandula, pisztácia
M - mustár
S - szezámmag
K - szulfitok, kén-dioxid
C - csillagfürt
P - puhatestűek

Go to top