Öt év, évi majdnem tíz kiló. Mindig benne van az emberben: "Á, innen még vissza tudom hozni." Ez a lazaság abból fakad, hogy elvileg már ismerem a módját, tudom, mit kell csinálni, ha le akarok fogyni. Aztán a farkaséhséggel már nem tudunk mit kezdeni. Éhesek vagyunk és enni akarunk, és abban a pillanatban meggyőzzük magunkat arról, hogy enni nem bűn. És ezek a kis elvesztett csaták megpecsételik az egész háború sorsát. (Dombóvári István)
2016. év II. negyedév ÉTLAPOK |
|||||
hét | időszak | étkezés típusa | hét | ||
JÚNIUS | |||||
26 | június 27. - július 1. | óvoda | iskola | felnőtt | 26. |
25. | június 20. - június 24. | óvoda | iskola | felnőtt | 25. |
24. | június 13. -június 17. | óvoda | iskola | felnőtt | 24. |
23. | június 6. - június 10. | óvoda | iskola | felnőtt | 23. |
22. | május 30. - június 3. | óvoda | iskola | felnőtt | 22. |
MÁJUS | |||||
21. | február 23. - május 27. | óvoda | iskola | felnőtt | 21. |
20. | május 16. - május 20. | óvoda | iskola | felnőtt | 20. |
19. | május 9. - május 13. | óvoda | iskola | felnőtt | 19. |
18. | május 2. -május 6. | óvoda | iskola | felnőtt | 18. |
ÁPRILIS | |||||
17. | április 25. - április 29. | óvoda | iskola | felnőtt | 17. |
16. | április 18. - április 22. | óvoda | iskola | felnőtt | 16. |
15. | április 11. - április 15. | óvoda | iskola | felnőtt | 15. |
14. | április 4. - április 8. | óvoda | iskola | felnőtt | 14. |
hét | időszak | étkezés típusa | hét |
A legfontosabb tippem, hogyan főzzünk gyorsan finomat, hogy költsünk a jó hozzávalókra. Minél jobbak az összetevők, annál kevesebb energiával lehet valami finomat összehozni belőlük. (Gordon Ramsay)
- Részletek
- Találatok: 4272
Az étlapon a menük alatt feltüntetésre kerül a lényeges összetevők mennyisége is. Az alkalmazott rövidítések:
S - só (g)
ZS - zsír (g)
F - fehérje (g)
G - cukor (g)
E - energia (kcal)
T - telített zsírsav (g)
CH - szénhidrát (g)
Ca - kalcium (mg)
Allergén jelmagyarázat
G - glutén, gabonák
L - laktóz, tej, tejtermékek
T - tojás, fehérje
F - földimogyoró
Z - zeller
R - rákfélék
H - halak
O - szója
D - dióféle, mandula, pisztácia
M - mustár
S - szezámmag
K - szulfitok, kén-dioxid
C - csillagfürt
P - puhatestűek
Homepage Slideshow