2016. év III. negyedév ÉTLAPOK |
|||||
hét | időszak | étkezés típusa | hét | ||
SZEPTEMBER | |||||
39. | szeptember 26. - szeptember 30. | óvoda | iskola | felnőtt | 39. |
38. | szeptember 19. - szeptember 23. | óvoda | iskola | felnőtt | 38. |
37. | szeptember 12. -szeptember 16. | óvoda | iskola | felnőtt | 37. |
36. | szeptember 5. - szeptember 9. | óvoda | iskola | felnőtt | 36. |
AUGUSZTUS | |||||
35. | augusztus 29. - szeptember 2. | óvoda | iskola | felnőtt | 35. |
34. | augusztus 22. - augusztus 26. | óvoda | iskola | felnőtt | 34. |
33. | augusztus 15. - augusztus 19. | óvoda | iskola | felnőtt | 33. |
32. | augusztus 8. - augusztus 12. | óvoda | iskola | felnőtt | 32. |
31. | augusztus 1. -augusztus 5. | óvoda | iskola | felnőtt | 31. |
JÚLIUS | |||||
30. | július 25. - július 29. | óvoda | iskola | felnőtt | 30. |
29. | július 18. - július 22. | óvoda | iskola | felnőtt | 29. |
28. | július 11. - július 15. | óvoda | iskola | felnőtt | 28. |
27. | július 4. - július 8. | óvoda | iskola | felnőtt | 27. |
hét | időszak | étkezés típusa | hét |
Bármilyen diéta, amely az igazán kedvelt ételek elhagyásán alapul, csak ideiglenesen működhet. Mindaz az étel, amit nem eszünk meg, kísérteni fog. Amint a diéta véget ér - akár azért, mert feladjuk, akár, mert pillanatnyi sikert értünk el. (Brian Wansink)
Az étlapon a menük alatt feltüntetésre kerül a lényeges összetevők mennyisége is. Az alkalmazott rövidítések:
S - só (g)
ZS - zsír (g)
F - fehérje (g)
G - cukor (g)
E - energia (kcal)
T - telített zsírsav (g)
CH - szénhidrát (g)
Ca - kalcium (mg)
Allergén jelmagyarázat
G - glutén, gabonák
L - laktóz, tej, tejtermékek
T - tojás, fehérje
F - földimogyoró
Z - zeller
R - rákfélék
H - halak
O - szója
D - dióféle, mandula, pisztácia
M - mustár
S - szezámmag
K - szulfitok, kén-dioxid
C - csillagfürt
P - puhatestűek
Homepage Slideshow