A Csongrád Megyei Kormányhivatal "mozgó mobil irodája" ismét a térségünkben! A járási roadshow ez alkalommal nem érinti településünket, ennek az iskolai beiratkozások és az ezzel járó megnövekedett ügyintézés az oka. De a szomszédos Ruzsa tervezett állomása lesz a körútnak. 

A Kormányablak Busz az iskolai beíratásokkal kapcsolatos ügyintézésen kívül is sok olyan hivatalos ügyünk elintézését könnyíti meg, amely miatt fel kell keresnünk valamely Kormányablakot. Ez most fordítva történik - a Kormányablak keres fel minket. Éljenek a lehetőséggel!

KAB busz áprilisi menetrendjével kapcsolatban Dr. Szántó Mária, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Mórahalmi Járási Hivatalának hivatalvezetője általános TÁJÉKOZTATÓT adott ki, amelyben minden, a térségünkben releváns időpont megtalálható.

Ezen kívül külön a szülőknek szóló tájékoztató is segíti az ügyintézést, ami pl. a diákigazolványok igényléséhez is elengedhetetlen, valamint a személyazonosító igazolvány kiállításához szükséges szülői hozzájáruló nyilatkozatot is tartalmazza.

Keressék és vegyék igénybe a Kormányablak Busz szolgáltatásait és kerüljék el az esetleges okmányirodai várakozást!