Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

A koronavírus járvánnyal kapcsolatban számos kormányzati döntés, intézkedés született. Ez természetesen a sportrendezvényeket sem kerülhette el. A Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség (CSLSZ) ezzel összhangban lévő döntése szerint - más kormánydöntésig - az új szabályozás szerint rendezhetők és tarthatók meg a megyei labdarúgó mérkőzések:

A Magyar Labdarúgó Szövetség adminisztrációja tegnap kora este küldte meg a koronavírus járvánnyal kapcsolatos intézkedéseit. Ezek leglényegesebb eleme, hogy egyenlőre minden nagypályás és futsal mérkőzést megtarthatunk, de zárt kapuk mellett. - tájékoztatott bennünket Krisztin Krisztián, a Pusztamérgesi Futball és Motoros Club elnöke.

Végrehajtási rendelet hiányában az alábbi intézkedéseket rendelték el Csongrád Megye területére:

  1. Hazai sportszervezet fegyelmi felelősséggel tartozik a zárt kapus intézkedés betartásáért.
  2. Ahol nincs kerítés és fizikálisan nem lehet a sporttelep határát megállapítani, ott a ZÁRT KAPUK kordonszalag (műanyag szalag) vagy kötél kihúzásával jelezni a sporttelep határát, melyen BELÜL NÉZŐ NEM TARTÓZKODHAT.
  3. A sporttelep kerítésén kívül lévőkre nincs joghatóságunk.
  4. Az osztálynak megfelelő rendezői létszámot zárt kapuk ellenére is biztosítani kell.
  5. Amennyiben több mérkőzést rendeznek egy sporttelepen a korábban játszott csapatok sem maradhatnak ott nézőkként. (mérkőzés után el kell hagyniuk a sporttelepet)

A kialakulóban lévő járványügyi helyzet okán az MLSZ fenntartja a változtatás jogát, és azzal is számolni kell, hogy akár a mérkőzések napján vagy a kezdést megelőzően születik olyan hatósági döntés, amelynek következtében az MLSZ a mérkőzések teljes elhalasztásról dönthet. Kérjük a szurkolók szíves türelmét és megértését! Hajrá Mérges!

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top