Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Megérkeztek a pályázathoz biztosított eszközök a pusztamérgesi DJP Pontba. Az augusztus végi beszerelés éppen „jókor jött” abból a szempontból, hogy a Védőnői Szolgálat költözésével egyébként is időszerű volt a hálózat bővítése és az intézményen belüli átszervezés, racionalizálás. Az eszközpark számos kiegészítőt, biztonsági felszerelést is tartalmaz, a fő elemei azonban az a 3 notebookból, 2 tabletből és 2 mobiltelefonból álló flotta, amelyek a wi-fi képes, multifunkciós színes nyomtatóból és LED projektorból álló csomaggal a korszerű kommunikációs lehetőségeket hivatottak bemutatni, illetve aktív használatuk által a digitális kompetenciák elsajátítását könnyítik meg.

A gyakorlati életben ez sokkal egyszerűbb, mint amilyennek így leírva elsőre hangzik: az eszközök megkeresik a hálózatot, kapcsolódnak az internetre és szükség esetén –kábelrengeteg és alapos műszaki ismeretekkel rendelkező felhasználó nélkül – kommunikálnak a külvilággal és egymással is.
A mobilról, tabletről képeket küldhetünk a nyomtatóra, a laptopon szerkesztett prezentációnkat 2-3 kattintással már viszontláthatjuk az esetleg másik teremben lévő projektorral kivetítve. Közös hozzáférésű fiókban lévő munkaanyagainkat akár egyszerre is szerkeszthetjük, nyomon követve azt, hogy ki mikor és milyen változtatásokat hajtott végre azokon.

A tabletekkel és a SIM kártya nélküli mobilokkal „kockázatmentesen” gyakorolhatók a különféle beállítások és azok felhasználói élményre vonatkozó hatásai. Az érintésvezérelt konstrukción való gyakorlás jó szolgálatot tesz a saját készülékek magabiztosabb használatában, az egyszerűbb beállítások, funkciók használatában.

a teljes cikk itt

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top