Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

A GINOP 3.3.1-16-2016 azonosító számú, „Közösségi internet hozzáférési pontok fejlesztése, szolgáltatási portfóliójuk bővítése” elnevezésű pályázatunk - amely infrastruktúrafejlesztésre és ez által a szolgáltatások bővítésére és színvonalának emelésére irányul - kedvező elbírálásban részesült! A beadott fejlesztési tervnek megfelelően kis csoportos foglalkozások és előadások keretében olyan informatikai témájú ismeretekhez jutnak majd az érdeklődők, amelyek a mindennapi életben lesznek segítségükre az IT eszközök használatában vagy az elektronikus ügyintézésben.

Ennek első lépcsője a folyamatban lévő, a 65 éven aluliaknak szervezett, alapvető számítógép kezelési ismeretek megszerzését célzó 70 órás tanfolyamunk, amely immáron 2 csoporttal zajlik, amelyeken 10-14 fő vesz részt rendszeresen.

A január végén indult csoport már e-maileket küld, szöveget formáz, szűrőket alkalmaz, böngésző programot és közösségi oldalakat használ; a március elején indított csoport pedig jelenleg az informatika alapjaival és a számítógéppel ismerkedik. Hamarosan ők is rendszeres és aktív használókká válnak.
Az alapvető jártasságot már megszerzett felhasználókat sem hagyjuk magukra: többek között az internet-biztonság, elektronikus közszolgáltatások, ügyfélkapu használat, álláskeresés, prezentáció készítés és közösségimédia-használat témakörben kapnak majd – vélhetően - hasznos ismereteket.

Az előadásokon való részvétel természetesen nem kötődik a tanfolyamhoz, azok nyilvánosak és ingyenesek lesznek, bárki részt vehet rajtuk, akit érdekel a témakör!

Kövessék figyelemmel a helyi DJP Pont (volt eMagyarország Pont) közeljövőben megjelenő felhívásait, programjait! Hamarosan jelentkezünk!

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top