Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Az őszi szünetnek mindig népszerű elfoglaltsága a tökfaragás. A már "klasszikusnak" számító programhoz a Hokaido tököt Kardos Balàzs Balázsné ajánlotta fel - a típus csak azért lényeges, mert ez a fajta (a faragáson kívül) étkezésre is kiváló, sült is belőle egy kis kóstoló!
Mivel a farigcsálás időigényes elfoglaltság, közben 70 db muffin is sült, hogy legyen mit falatozni is. Akik nem faragással töltötték az időt, azok szinezőkön dolgoztak, majd szinte mindenki beszállt a mécses készítésbe. Ehhez kávés és bébiételes üvegeket hasznosítottunk újra, amelyek pontosan megfeleltek erre a célra.


Az élénk képzelőerővel rendelkezők kék, zöld és fehér kövekkel is díszítették alkotásaikat. Bőven elkongatta a harang a delet, mire elült a csatazaj és minden tök, mécses és rajz elkészült. (köszönet a segítségért Csíkos Anettnek és Kothencz Brigittának, Figura Izabellának, Móra Viviennek, Kardosné Andreának valamint a Hétszínvirág Óvoda dolgozóinak, Kis Erzsébetnek és Juhászné Makra Gabriellának)

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top