jótékonysági rendezvényt tartott a Pusztamérgesi Futball és Motoros Club

Tavasszal - mondhatjuk, hogy már hagyományosan - bálat rendeznek a focisták. Idén sem volt ez másként, már jó előre elkezdték a felkészülést a... mire is? Na igen, ez a csapattagok számára is nagy dilemma volt, mert az előző években magasra tették a lécet a meglepetés műsorokkal, így most se adhatták alább a színvonalat.

A zárt ajtók mögött zajló próbák döcögősen, de egyre lendületesebben zajlottak, míg végül összeállt a műsor, mint a mákos tészta. A fajsúlyos produkcióhoz két konferansz kellett, Kibédi Péter sportriporter és Tálas Péter Csongor műsorvezető, a Rádió 88 munkatársai vezették fel azt az ütős spot-ot, amelyből megtudhattuk, hogy a Bor-Rostás Roma Big Band nem egy botcsinálta együttes: a moldáv X Faktortól kezdve a bolgár Év Együttese díjon át a "Röpülj Pulyka" népzenei vetélkedő 3. tartalék zenekara kitüntető címig - szó szerint - sok mindent begyűjtöttek már. Hiányzik is valakinek...

Egyedülálló, de nem egyedüli műsorként lépett fel a zenekar, a hangulat megalapozása érdekében előbb Boldog Péter bűvész, majd Csongor szórakoztatta a közönséget. Egy nyisszantás itt, egy vágás ott - és a látszólag feldarabolt kötél valahogy mégis egyben maradt. A kártyatrükköket se értettük, de nem számít...
Visszatérve Rostásékra, ők tényleg fergeteges hangulatot teremtettek, kongott a kanna, cincogott a hegedű és a piros fedőn se sok zománc maradt.

Műsorukat visszatapsolta a közönség és a ráadás még pörgősebbre sikerült, annyira belejöttek! Meg is maradt a lendület, mert nagy meglepetésre másnap hazai pályán 3-2-re nyertek a Megyei III. osztály bajnokságában listavezető Sándorfalva SK csapata ellen. Szép volt fiúk!

Csala István