Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

jótékonysági rendezvényt tartott a Pusztamérgesi Futball és Motoros Club

Tavasszal - mondhatjuk, hogy már hagyományosan - bálat rendeznek a focisták. Idén sem volt ez másként, már jó előre elkezdték a felkészülést a... mire is? Na igen, ez a csapattagok számára is nagy dilemma volt, mert az előző években magasra tették a lécet a meglepetés műsorokkal, így most se adhatták alább a színvonalat.

A zárt ajtók mögött zajló próbák döcögősen, de egyre lendületesebben zajlottak, míg végül összeállt a műsor, mint a mákos tészta. A fajsúlyos produkcióhoz két konferansz kellett, Kibédi Péter sportriporter és Tálas Péter Csongor műsorvezető, a Rádió 88 munkatársai vezették fel azt az ütős spot-ot, amelyből megtudhattuk, hogy a Bor-Rostás Roma Big Band nem egy botcsinálta együttes: a moldáv X Faktortól kezdve a bolgár Év Együttese díjon át a "Röpülj Pulyka" népzenei vetélkedő 3. tartalék zenekara kitüntető címig - szó szerint - sok mindent begyűjtöttek már. Hiányzik is valakinek...

Egyedülálló, de nem egyedüli műsorként lépett fel a zenekar, a hangulat megalapozása érdekében előbb Boldog Péter bűvész, majd Csongor szórakoztatta a közönséget. Egy nyisszantás itt, egy vágás ott - és a látszólag feldarabolt kötél valahogy mégis egyben maradt. A kártyatrükköket se értettük, de nem számít...
Visszatérve Rostásékra, ők tényleg fergeteges hangulatot teremtettek, kongott a kanna, cincogott a hegedű és a piros fedőn se sok zománc maradt.

Műsorukat visszatapsolta a közönség és a ráadás még pörgősebbre sikerült, annyira belejöttek! Meg is maradt a lendület, mert nagy meglepetésre másnap hazai pályán 3-2-re nyertek a Megyei III. osztály bajnokságában listavezető Sándorfalva SK csapata ellen. Szép volt fiúk!

Csala István

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top