Közelgő események

Események nem találhatóak

ADÓügyek 

SZOCIÁLIS

IGAZGATÁS

EGYÉB
nyomtatvány

E-ügyintézés

kötöttség nélkül időpont foglalás vagy beadhatja nyomtatványait otthonról

Pályázataink 
összefoglaló
Közbeszerzés 
dokumentáció
Statisztikák 
jelentések

Fotógaléria

Események, rendezvények, amit szívesen visszanézünk

Laczi Imréné 90 éves lett.

Jolika néni szeretettel fogadta októberben az őt ünneplőket, a polgármestert, az aljegyző asszonyt és a gondozási központ munkatársait - a tanyalányokat - Fő utcai otthonában. Elmesélte, hogy 2000-ig Szegeden élt, de férje halála után faluba vágyódott.

Talán véletlen, talán a sors, hogy pusztamérgesi nézelődése során a döntése éppen a hajdani szülőházára esett? Azt a házat vásárolta meg és jelenleg is itt él, melyet gondos munkával rendezett be, amit meg is mutatott a vendégeinek. Szeret kertészkedni a ház körül, de a portát már nagynak találja. Gyermekei és három unokája is ünnepli őt születésnapja alkalmából. Ritkán vannak egyszerre együtt, ezért külön örömére szolgált, hogy ha csak rövid időre is, de kicsit benépesült hajdani szülőháza. Jó egészséget, és hosszú boldog életet kívánunk!

Pozitív gondolat

Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni mindazt, ami bátoríthat. Keress olyan embereket, akik már elérték azokat a célokat, amelyeket te tűztél ki magad elé. Ha olyanokkal találkozol, akiknek ez nem sikerült, fogadd meg, hogy te jobban fogod csinálni! Képes vagy rá!.

Daryl Bernstein
író, vállalkozó

 

 

Mikor Istenre bízom a sorsom, érzem, hogy Isten nem ad föltétlen jogot ehhez. Hinnem kell benne, hogy a "madárka tolla se hull ki" az Ő akarata nélkül, de nincs jogom vaksi bizalommal mindent az Ő kezébe tenni le; Isten reám is bízta, hogy csináljam és igazítsam a sorsom. S csak ha vállalom ezt a feladatot, akkor segít.

Márai Sándor
magyar író

Achim
Student


Tisztelt Lakosság!

Az új típusú koronavírus fertőzés terjedésének a lassítása miatt elrendelt intézkedést, jó tanácsot, tájékoztatót gyűjtöttük össze ebben a bejegyzésben.
A LISTÁT FOLYAMATOSAN FRISSÍTJÜK!
Összegyűjtöttük a község közösségi oldalán is közzétett felhívásokat, hogy rendezetten, egy helyről elérhetőek legyenek. Részletes tájékoztatók és tudnivalók a Kormány által létrehozott és karbantartott

www.koronavirus.gov.hu
oldalon találhatók!

Vigyázzanak magukra és vigyázzanak egymásra is!

COVID-19 felhívások - Frissítve!

Időjárás

booked.net

Havi Mini Eseménynaptár

Látogatóink

Flag Counter

Go to top